Svendborg: Der er lagt op til et spændende afrikansk musikeventyr for både børn og barnlige sjæle, når Moussa Diallo Trio søndag den 15. april gæster Arne B i Svendborg.

Moussa Diallo, der er kendt bassist på den danske rock- og verdensmusikscene, har gennem en årrække lavet koncerter primært for børn, hvori han giver underfundige fortællinger og eventyr tilsat musik. Det gør han også i Svendborg til koncerten, der begynder klokken 11.00, og hvor han får selskab af to gamianske musikere på kora og percussion.

Det er musikforeningen Giant Steps, der står bag arrangementet, der primært henvender sig til børn fra fem år og op efter. Alle er dog mere end velkomne. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.