Afdelingen for udsatte


Afdelingen for udsatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Familieafdelingen er med 20,2 millioner i merforbrug den væsentligste årsag til den budgetoverskridelse, der tegner sig for 2008.

Afdelingen står for indsatsen over for særligt udsatte børn og unge og deres familier. Som årsag til merforbruget skriver afdelingschef Anders Skare blandt andet:

- Gennem 2007 har der været en fortsat stigning i antal anbringelser, som jeg vurderer som udtryk for et betydeligt stigende aktivitetsniveau på hele Familieafdelingens område.

- Efter kommunesammenlægningen er der foregået og forsat foregår et stort oprydningsarbejde, med henblik på at kunne leve op til lovningen på området, samt med det mål at opnå ensartede vilkår og muligheder for alle kommunens børn og unge med særlige behov, skriver Anders Skare og mener, at der er tale om "et betydeligt efterslæb".

- Tilflytning til Svendborg Kommune af udsatte familier har ikke været markant. Det vurderes, at der er tale om "gamle og kendte" familier, hvor indsatserne hidtil har været utilstrækkelige i henhold til lovgivningen på området.

- Der forefindes ikke en samlet statistik over antal anbragte børn fra de enkelte skoledistrikter, men Hømarkskolens distrikt og Nordre Skoles distrikt skiller sig ud fra de øvrige skoledistrikter, med flere foranstaltninger, end øvrige skoledistrikter. Herudover er der også i forhold til Lundby skole, Stenstrup Skole og skoledistrikterne i tidligere Gudme behov for at iværksatte mange nye foranstaltninger.

Afdelingen for udsatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce