Åh nej, de har besat mit drømmehus


Åh nej, de har besat mit drømmehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVERRASKELSE: Møbelsnedker Louise Jensen vil købe belastet ejendom
SVENDBORG: Besættelsen af ejendommen Ørkildsgade 50 i Svendborg kom som et chok for 26-årige Louise Jensen.

Hun er sammen med kæresten meget tæt på at købe huset, der har stået tomt i omkring fire år. Sælgeren er olie-giganten Statoil.

- Min svigermor ringede mig op omkring middagstid og fortalte, at vort hus vist nok var blevet besat, fortæller Louise Jensen. Hun cyklede straks ud til huset.

Louise Jensen arbejder til daglig som møbelsnedker og glæder sig til selv at sætte huset i stand.

- Jeg har endnu ikke været inde i huset, men det er tydeligt, at det trænger til en kærlig hånd. Bare kig på stakittet rundt om, siger Louise Jensen, mens hun peger på den renoveringskrævende villa.

Louise Jensen og kæresten er ikke de eneste, der er interesserede i at købe huset, fortæller hun. En anden køber har forhandlet med ejerne i over to år.

- Han er den eneste grund til, at vi ikke allerede er flyttet ind. Vi var endda blevet enige med ejerne om prisen. Men den anden køber har en frist på fjorten dage endnu, fortæller Louise Jensen.

Hun var derfor godt træt af, at bz'erne havde udset sig netop den ejendom, der en dag skulle blive hendes drømmevilla.

- Jeg er absolut ikke begejstret. Hvem ved, hvordan der ser ud, når politiet har smidt bz'erne ud, sagde Louise Jensen, inden den indtrængende ungdomsgruppe af egen drift valgte at forlade hendes drømmehus.

Selv om hun er enig med bz'erne i, at Svendborg mangler et ungdomshus, har hun svært ved at forstå deres måde at gøre opmærksom på problemet.

Tyvekoster gemt i hus

Genboen til den besatte ejendom, Anja Poulsen fra Caroline Amalievej, udtrykker ikke samme forbehold.

- Det er da okay med sådan en aktion, når ejendommen har stået tom så længe, siger Anja Poulsen.

Ørkildsgade 50 blev opkøbt af Statoil i 1998 som investering i fremtiden, hvis tankstationen i nummer 52 en dag skulle udvides.

- Vi overvejede at bygge til, men den tanke er opgivet, fortæller salgsdirektør Jørn Madsen, Statoil.

Siden har ejendommen fristet en lidt kummerlig tilværelse, og Statoil-ejerne har tidligere oplevet ubudne gæster i det nu besatte hus. Lokalerne blev sidste år uden indehaverens viden benyttet til opbevaring af tyvekoster, indtil politiets greb ind og fjernede de varme sager. Og sidste vinter fandt en ildspåsættelse sted.

Åh nej, de har besat mit drømmehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce