Svendborg: En 83-årig kvinde vil næppe tænke tilbage på julen 2017 med udelt glæde.

Da hun kom hjem til sin bopæl i Wandallsparken i Svendborg den 26. december, kunne hun konstatere, at terrassedøren var brækket op, og at den formastelige ikke havde forladt huset tomhændet. Væk var nemlig et pas, smykker samt en pung med ikke mindre end 3000 kroner, oplyser kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg.

Tyven fandt byttet i en kommodeskuffe i boligens soveværelse, og ugerningen er begået i tidsrummet fra 22. december klokken 9.30 til 26. december klokken 13.45. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.