60-årig politimand: Det er en uartighed, Poul Løhde

- I vort sind kan jeg godt love, at vi hører til den yngre del af politistyrken, skriver 60-årige vicepolitikommissær Palle Pedersen i et brev til den fynske politidirektør.
Foto: Kim Rune

60-årig politimand: Det er en uartighed, Poul Løhde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Den 60-årige vicepolitikommissær Palle Pedersen, Svendborg, har været politimand i 38 år og var blandt de tidligste og mest markante modstandere af politireformen.

Han reagerer nu kraftigt på politidirektør Poul Løhdes beskrivelse af Svendborgs reformkritiske politifolk som "gamle mænd, der ikke er fulgt med tiden".

- Det er en uartighed uden lige af politidirektør Poul Løhde, Fyns Politi, at beskylde politiassistent Gert Jepsen og mig for at være gamle mænd, der ikke er fulgt med tiden, fordi vi - efter vores opfattelse - kommer med berettiget kritik af en politireform, der har vist sig at være en kolos på lerfødder, der overalt i landet har skabt store frustrationer og utilfredshed blandt politipersonalet, skriver Palle Pedersen i et åbent brev til politidirektør Poul Løhde, Fyns Politi.

Palle Pedersen støtter helt og aldeles Svendborg-kollegaen Gert Jepsen i dennes kritik af holdningen hos politiet i Odense.

- Gennem venner og bekendte har jeg gennem mange år hørt om den måde, folk er blevet behandlet ved henvendelse til Odense Politi - og jeg fatter simpelthen ikke, at folk ikke har klaget, når jeg har hørt, hvad de har været udsat for. Der er utvivlsomt masser af gode og dygtige kolleger i Odense - jeg kender selv mange af dem - men der er altså også nogle, som i den grad mangler etik og forståelse for en borgers henvendelse. Der har du som øverste leder et stort ansvar for at lave en etik-plan, skriver Palle Pedersen.

60-årig politimand: Det er en uartighed, Poul Løhde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce