Svendborg: Når dåbsattesten viser 1967, bør man kunne forstå et simpelt budskab, men det havde en 50-årig mand fra Svendborg svært ved lørdag formiddag. Kort før klokken 10 bad personalet på De 3 Musketerer i Vestergade i Svendborg ham om at forlade etablissementet, eftersom han havde optrådt voldeligt, og der var ikke noget tvetydigt i budskabet. Alligevel trængte det ikke ind.

- Personalet forsøger derfor at hjælpe ham ud, men han slog ud efter dem, og så ringede de efter politiet, fortæller politikommissær Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg.

Et par betjente kom til og havde tilsyneladende mere held med formidlingen.

- Han gik, og vi hørte ikke mere til ham, siger Steen Foged. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.