Tonni Hansen, formand for 3F Sydfyn ville give Svendborgbanen en chance, men blev skuffet

Svendborg: Endnu engang var Svendborgbanen tirsdag morgen ramt af aflysninger og op ad formiddagen også af forsinkelser.

En af dem, der fik en besværlig dag som følge af uregelmæssighederne, var Tonni Hansen, formand for 3F Sydfyn.

Oven på et par dårlige oplevelser og den seneste tids megen negative omtale af Svendborgbanen havde han ellers sat sig for, at han ville give banen en chance til og for en gangs skyld tage toget hele vejen fra Svendborg til København i stedet for at køre til Nyborg, som han ellers har fået for vane.

- Jeg tænkte: "Det kan sgu da ikke være rigtigt". Engang imellem skal man da lige prøve, siger Tonni Hansen.

- Det var jo meningen, det skulle være en positiv historie, men sådan skulle det så ikke være, griner han over ironien.

For klokken 12.51, hvor han skulle have været med toget fra Odense mod København, var han kun nået til Fruens Bøge med Svendborgbanen.

- Der var frustrationen jo total, siger Tonni Hansen, der ikke nåede sit møde til aftalt tid.

Ventetiden på perronen i Odense brugte han på at dele sine frustrationer på Facebook. Og Svendborgbanen får ikke en ny chance lige foreløbig.

- Jeg fortsætter med at tage min bil til Nyborg, som jeg plejer. Eller bussen. Jeg skal i hvert fald ikke løbe den her risiko mere. Det er så ærgerligt, for man får ødelagt sin dag og sin planlægning, siger han frustreret.

- Det er dybt, dybt utilfredsstillende. Jeg ville rigtig gerne køre offentligt. Jeg ville rigtig gerne køre tog. Så jeg ærgrer mig, og jeg synes, det er en rigtig dårlig behandling af os, der bor på den strækning her.

Den irriterende rejse til trods var der alligevel noget, der gik op i en fin enhed for Tonni Hansen.

- Nu skal jeg jo tilfældigvis til møde inde på Christiansborg, så der er lige nogle stykker, jeg skal have fat i og fortalt om den her elendige togforbindelse, lød det fra formanden på vejen i toget mod København.

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.

Mere om emnet

Se alle
3
Sat af i Stenstrup - igen: Skidt start på ugen for Svendborgbanen

Sat af i Stenstrup - igen: Skidt start på ugen for Svendborgbanen