En 39-årig mand bliver tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet i sagen om indbruddet i Svendborg Idrætshal, hvor der blev stjålet designermøbler for omkring en halv millioner kroner.

Svendborg: Politiet er tilsyneladende kommet et skridt tættere på at opklare sagen om et indbrud i Svendborg Idrætshal mellem den 24. og 25. februar.

En 39-årig mand er anholdt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg tirsdag klokken 13.

Indbruddet blev begået, mens der var boligmesse i idrætscenteret, og det gik ud over blandt andre Schiang Living og Svendborg Auktionerne, som tilsammen fik stjålet designermøbler og lamper for omkring en halv million kroner.

Og det er ikke meget, anklager Daniel Dokkedahl vil sige inden grundlovsforhøret.

- Der er medgerningsmænd på fri fod, formoder vi, og derfor vil vi begære lukkede døre. Men jeg kan sige, at der er tale om en dansk mand, og at han er uden fast bopæl, siger han.

Det er derfor uvist, hvor og under hvilke omstændigheder han er anholdt, og om politiet har fundet tyvekosterne.

Som blandt andet udgøres af otte PH-lamper, en Arne Jacobsen Ægget-stol, en del Wegner-stole, en Finn Juhl Pelikan-stol og en Ox-chair.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.