28-årige anholdt uden grund - og dog...


28-årige anholdt uden grund - og dog...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To 28-årige blev torsdag morgen med urette mistænkt for sommerhusindbrud - men måske er de skyldige i så meget andet

Tåsinge/Kværndrup: En opsynsmand så, at lyset var tændt i det sommerhus på Tåsinge, som han skulle holde øje med i ejernes fravær.

Klokken var 4.05 torsdag morgen, da han kontaktede politiet. Ved ankomsten til fritidshuset konstaterede betjentene, at en lille, hvid og mistænkelig varebil kørte fra stedet.

Bilen blev standset af politiet ved en vejspærring på Svendborgsundbroen umiddelbart efter, og så viste det sig, at en af de to personer i bilen - en 28-årige mand fra Kolding - rent faktisk har lovlig adgang til sommerhuset.

Til gengæld var han i besiddelse af lidt amfetamin, mens hans jævnaldrende kammerat fra Svendborg lå inde med dele til et jagtgevær samt skarpe jagtpatroner.

Duoen mistænkes nu for lidt af hvert. Samme nat - klokken 0.43 alarmerede et vidne i Kværndrup nemlig politiet.

Vidnet havde observeret tre mænd, som var i færd med at læsse kasser over på en trailer ud for SuperBrugsen i Kværndrup. En sjælden aktivitet på den tid af døgnet.

Da politiets patruljevogn ankom til stedet, foretog en mystisk Volvo straks en hurtig U-vending og drønede over det førstkommende røde lys i trafikreguleringen. Nu startede en veritabel biljagt, hvor politiets Ford Mondeo ikke kunne følge med.

Volvoen blev senere fundet efterladt i Åparken i Kværndrup. Den er tidligere anmeldt stjålet i Kolding, og blandt andet denne detalje gør politiet interesseret i den mand fra Kolding, som senere blev anholdt på Svendborgsundbroen.

Flugtbilen i Åparken bar tydeligt præg af voldsomt brug. Bremseskiverne var hamrende varme, oplyser politiet. Men da Volvoen ikke var i besiddelse af anhængertræk og således ikke har kunnet slæbe en trailer efter sig, tyder alt på, at der formentlig har været to biler involveret i indbrudsforsøget ved SuperBrugsen i Kværndrup.

- Vi har en mistanke om, at de to natlige episoder fra Kværndrup og Tåsinge har en sammenhæng, og den teori skal vi nu have afklaret, siger lederen af Fyns Politi i Svendborg, vicepolitiinspektør Lars Bræmhøj.

28-årige anholdt uden grund - og dog...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce