Beruset mand råbte og truede på biblioteket i Svendborg og proklamerede, at han ville skære halsen over på betjente, da han blev taget med i detentionen.

Svendborg: Hvad der har stukket ham, melder historien ikke noget om, men særdeles hidsig og ubehagelig var han, en 25-årig mand, som lørdag over middag blev anholdt på Svendborg Bibliotek, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Søren Frederiksen.

Manden, der viste sig at være beruset, opførte sig så truende og højtråbende over for både personalet og gæsterne på biblioteket, at personalet valgte at tilkalde politiet, og klokken 12.25 blev manden anholdt og taget med til Odense for at dampe af i detentionen.

Forinden havde politiet fået en melding om, at der gik en højtråbende og truende mand ved domhuset, som ligger lige over for biblioteket, men politiet fandt ikke manden her, da en patrulje ledte efter ham.

Det gjorde den til gengæld på biblioteket, og på vejen til Odense i bilen fik den 25-årige sikret sig, at hans brandert nu ender i et retsligt efterspil, da han nåede at true begge betjente med at opsøge dem og skære halsen over på dem. (jurb)

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.