16-årig skåret i hornhinden


16-årig skåret i hornhinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUDKØBING: En 16-årig mandlig festivalgæst er i fare for at miste synet på det ene øje efter et slagsmål torsdag morgen. Han er skåret i hornhinden - formentlig med en flaske.

En 20-årig mand samt to andre 16-årige unge er anholdt i sagen. Den 20-årige mistænkes for at været hovedmanden. Alle tre anholdte festivalgæster er fra Smørum.

Ifølge Svendborg Politi kom den 20-årige tidligt i morges ind et telt, hvor nogle unge fra København hyggede sig. Den 20-årige forlangte at få noget ecstasy, men fik at vide, at det havde de ikke. Så ville han have en cigaret, men det kunne han heller ikke få.

Derefter slog den 20-årige den 16-årige, og et slagsmål var i gang.

Den 20-årige blev ifølge politiet fuldstændig ustyrlig, og i det følgende håndgemæng blev også en 18-årig mand udsat for slag og spark.

Den 16-årige, der fik skadet sit ene øje, og den 18-årige er brødre og blev begge kørt til Svendborg Sygehus. Herfra er den 16-årige siden overført til Odense Universitetshospital.

Politiets teori er, at den 20-årige har brugt en flaske med bunden slået af som våben. Han var tilsyneladende beruset og har i øvrigt flere voldsdomme bag sig.

Alle tre anholdte blev efter endt afhøring løsladt. De nægter sig skyldige, men sigtes fortsat for overtrædelse af straffelovens paragraf 245 om grov vold.

- Det er en ulykkelig sag, hvor en festivalgæst tilsyneladende får varige mén. Men både indsatsen fra Security og politiet fungerede, og i disse dage kan vold ikke undgås. Rudkøbing er nu at sammenligne med en stor by, hvor indtagelse af rusgifte er større end normalt, siger teknisk chef John Kjær fra Rudkøbing Kommune.

16-årig skåret i hornhinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce