13-årig pige på sejltur - sexoffer eller forfører ?


13-årig pige på sejltur - sexoffer eller forfører ?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RETTEN: 54-årig mand nægter trusler og sexuelle overgreb mod "sted-barnebarn"
MARSTAL: Påstand står mod påstand.

Den afgørende opgave for domsmandsretten i Rudkøbing er derfor at vurdere, hvor pålidelig en 13-årig odenseansk pige er, når hun retter kraftige beskyldninger mod sin tidligere "pap-bedstefar", som tiltalte blev kaldt i retten.

Ifølge hendes oplysninger og anklageskriftet misbrugte den 54-årige "papbedstefader" hende sexuelt under en sejltur til Marstal august sidste år, mens hans store skib lå i havn. De to var for første gang nogensinde alene en på sejltur, der omfattede fælles overnatning.

Efter at have tvunget pigen til at tilfredsstille sig sexuelt, skal den 54-årige mand tre dage senere have truet hende til tavshed med ordene:

- Hvis du siger noget, så jeg kommer i fængsel, så vil jeg komme og hente dig og sejle væk med dig, og så er det helt sikkert, at du ikke ser mormor mere".

Påstanden fra anklageren, politifuldmægtig Ulla Storm, er ubetinget fængsel.

Men den 54-årige mand, der bor på Lolland, nægter pure og indigneret.

Via sin forsvarer, advokat Jørgen Jørgensen, Ærøskøbing, gør han gældende, at det var den 13-årige pige, som 6. august sidste år forlod sin køje i båden og søgte hen mod ham. Angiveligt for at kigge på stjerner.

- Hun er meget interesseret i stjernehimlen og spørger mig tit om, hvad den og den stjerne hedder, fordi jeg har sejlet i mange år, erklærede tiltalte i retten i går.

Manden var ifølge sin forklaring kun iført t-shirt, men ingen underbukser, da pigen lagde sig ved siden af ham i båden. Han faldt i søvn, men vågnede ved, at pigen var krøbet ind under tæppet og nu befamlede ham i skridtet.

- Jeg blev chokeret og sendte hende væk. "Nu er ferien slut", sagde jeg.

Men pigen har fortalt noget ganske andet. Han tiltales for overtrædelse af straffeloven ved at tvinge hendes hoved ned mod sit skridt. Da hun modsatte sig den behandling, blev hun ifølge politiet presset til at onanere ham til sædafgang.

Den 54-årige mand har kendt pigen, fra hun var to år.

- Jeg har altid opfattet hende som mit eget, rigtige barnebarn, forklarede han.

Han og pigens bedstemor var flyttet hver for sig umiddelbart inden, den tidligere samlever konfronterede ham med de grove anklager. Ifølge den 54-åriges forklaring gik han herefter selv til den lokale politistation for at rense sig for beskyldningerne.

Hans forsvarer Jørgen Jørgensen bad under retsmødet i går om tilladelse til at udskyde den endelige domsforhandling, så en række lægelige vurderinger kan foretages.

Ifølge tiltalte er han nemlig ganske ude af stand til at få såvel rejsning som sædafgang trods pigens udsagn om det modsatte.

Efter en arbejdsulykke for år tilbage har han været impotent, forklarede han i retten.

- Jeg måtte forære pigens bedstemor et massageapparat, sagde tiltalte.

Hvis han kan få lægelig dokumentation for den tilstand, svækkes den 13-åriges forklaring.

Og "papbedstefaderens" forsvarer vil desuden forsøge at tegne billedet af en 13-årig pige med lyst til sexuelle udfoldelser eller i hvert fald i besiddelse af den slags fantasier.

Advokat Jørgen Jørgensen vil indkalde tiltaltes søn på 15 år som vidne. Sønnen har angiveligt modtog to sms-beskeder fra pigen, som utvetydigt tilbød drengen at få den "suttet af".

Der blev nedlagt navneforbud for såvel tiltalte som den 13-årige pige, lige som hendes vidneforklaring blev afgivet for lukkede døre. Sagen blev udsat tre uger.

13-årig pige på sejltur - sexoffer eller forfører ?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce