Troense: Den planlagte lokalhandel Storms Hjørne i Troense får kontant opbakning fra Den lokale aktionsgruppe for Svendborg, Nyborg og Faaborg-Midtfyn Kommuner, som i daglig tale bliver kaldt LAG Søm.

Bestyrelsen har besluttet at støtte Storms Hjørne med 100.000 kroner, og der mangler kun en formel godkendelse fra Erhvervsstyrelsen, før pengene kommer til Troense.

Planen er, at Storms Hjørne skal være en lille købmandsbutik drevet af frivillige.

Sekretær i foreningen Storms Hjørne Knud Helles er meget forsigtig med at give et bud på, hvornår butikken åbner, men han håber, det kan ske i marts.

Foreningen holdt møde for de aktive søndag, og her kom 25 personer, som nu har lagt en vagtplan.

- Der kan gå ting skævt endnu, men jeg tror, det er rimeligt realistisk, og jeg håber, det kan lade sig gøre, siger Knud Helles.

  • ROBERT WENGLER

    Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis' navne, feature og debatredaktion. Jeg har arbejdet i Fynske Medier siden 2005 på blandt andet webredaktionen og lokalredaktionerne i Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Jeg har sideløbende arbejdet som lydbogsindlæser for A/V Forlaget og har indlæst cirka 200 titler primært indenfor skønlitteratur. Privat bor jeg i Ryslinge sammen med min mand og vores tre børn.