10 år med Svendborgs djævelske radio


10 år med Svendborgs djævelske radio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Det er 10 år siden, den første gang gav lyd fra sig - Sydfyns djævelske radio, Radio Diablo. Og det har folkene bag radionen tænkt sig skal markeres med fest og ballade.

Jubilæet holdes på søndag med base i Maritimt Center på havnen - fra morgen til aften og med indlagte overraskelser i dagens løb.

- Vi sender 10 timers fødselsdagsradio fra klokken otte til 18. Vi laver en herlig søndag, hvor vi samler de bedste kulinariske ting fra Sydfyn for gæsterne og i det hele taget dyrker, at Diablo er hele Sydfyns radio, siger chefen for den jubilerende radiostation, Martin Larsen.

Jubilæumsmagasin

Radio Diablo er også gået i papir i anledning af jubilæet. Et 36 sider stort magasin om radioens 10 første år er netop sendt på gaden i ikke færre end 49.000 eksemplarer.

- I magasinet kan man bl.a. læse en masse sjove anekdoter og historier fra de forgangne 10 år, lige som man kan læse om radioens positive udvikling - lige fra den svære start i 1998 og frem til i dag, fortæller Martin Larsen.

En af de ting, der med sikkerhed vil foregå på søndag, er et 10 kilometers fødselsdagsløb - med radiovært Lars Christoffersen i spidsen, i hvert fald i starten af løbet.

Radioen disker desuden i denne uge op til jubilæumsfesten op med to konkurrencer - med ganske pæne præmier.: Et rejsegavekort på 10.000 kroner og en scooter ligeledes til 10.000 kroner.

10 år med Svendborgs djævelske radio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce