Zirkus Nemo spiller to uger i Svendborg i juli.

Svendborg: Sidste år ændrede Søren Østergaard i sit turneprogram, så Zirkus Nemo kun spillede i Svendborg i to uger mod de sædvanlige tre, og det bliver også tilfældet i 2018.

De røde og sorte cirkusvogne med det karakteristiske Z ruller ind i Svendborg i uge 28, og den første af i alt 10 forestillinger opføres tirsdag den 10. juli. Herefter spilles der fra tirsdag til lørdag i to uger frem til det sidste show lørdag den 21. juli. Billetpriserne varierer fra 185 til 485 kroner.

Zirkus Nemo kommer til Svendborg efter en uge i Middelfart, der kom med på turnekortet for første gang sidste år.

Søren Østergaard forklarede sidste år til Fyns Amts Avis, at der var skåret et uge af opholdet i Svendborg, fordi det var svært at fylde det nye telt med 200 ekstra pladser i tre uger. Østergaard og hans familie holder traditionen tro sommerferie i forbindelse med opholdet i Svendborg.

Årets turne starter i Horsens den 18. april, og teltet bliver slået op i 14 byen frem mod den sidste forestilling på Dyrskuepladsen i Odense den 15. september.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.