- Jeg tåler ikke politi og fængsel


- Jeg tåler ikke politi og fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: En 30-årig mand forklarede ved Retten i Svendborg forleden, hvordan han hverken tåler udsigten til fængsel eller synet af en politiuniform.

Grædende beskrev han sig selv som et sygt menneske, ødelagt af fængselsophold i Kosovo.

- Jeg går til psykologbehandling en gang om ugen, og han kan bevidne, at jeg ikke tåler at komme i fængsel. Jeg har også været bange for politiet siden krigen i Bosnien, forklarede den 30-årige .

Måske er det derfor, den 30-årige nægtede at tale med politiet efter anholdelsen søndag aften. Men i retten havde han ingen betænkeligheder ved at udtale sig og benægtede alt.

To knytnæveslag

Han havde været hjemme i lejligheden i Byparken hele lørdag aften. Det var derfor ikke ham, der knaldede en bilist to knytnæveslag gennem hans åbentstående bilrude lørdag klokken 21.30 i krydset Tinghusgade-Vestergade.

Men forurettede var ikke i tvivl. Som trafikant havde han tilsyneladende begået den brøler kortvarigt at blinke med det lange lys, da en sort Toyota pludselig kørte ud foran ham på Dronningemaen.

Toyotaen forfulgte ham nu gennem byen, har forurettede forklaret, og da han holdt stille for rødt lys i krydset mellem Tinghusgade og Vestergade, sprang den 30-årige ud af Toyotaen og stak ham to hårde knytnæveslag i ansigtet, lige som en spytklat blev sendt af sted.

Den 30-åriges kammerat skulle under mishandlingen have råbt: "Kør nu, kør nu".

Den mishandlede bilist kontaktede øjeblikkelig politiet. Og da han næste dags eftermiddag befandt sig på politigården på Tvedvej for at underskrive sin forklaring, faldt besøget tilfældigvis sammen med, at også den 30-årige indfandt sig.

- Det var ham, der slog mig, sagde den unge bilist og udpegede straks sin voldsmand.

Den 30-årige mand er tidligere dømt for vold fem gange. Senest for blot en måned siden ved Retten i Svendborg, hvor han modtog en ubetinget fængselsstraf på seks måneder.

Kone og fem børn

Han lovede generel bod og bedring.

- Jeg har gjort så mange ting, der ikke var godt. Nu vil jeg ikke mere. Jeg har min kone og fem børn at tage mig af, forklarede han under grundlovsforhøret og skjulte atter ansigtet i sine hænder.

Ved Retten i Svendborg lod dommeren ham på anklagerens begæring varetægtsfængsle i fire uger. Kendelsen blev kæret til Østre Landsret.

- Jeg tåler ikke politi og fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce