- Hjertet slår en ekstra gang


- Hjertet slår en ekstra gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årsagen til branden i DF-politikeren Jens Munks store halmlade er et mysterium

GUDBJERG: - Hjertet slår altså lige en ekstra gang, når man får sådan en besked.

En stor brand hos Dansk Folkepartis byrådsmedlem Jens Munk på Galdbjergvej ved Gudme ødelagde onsdag eftermiddag en del af en 2000 kvadratmeter stor halmlade.

Intetanende sad Jens Munk sammen med de øvrige byrådsmedlemmer og andre honoratiores til kommunens frokost med kronprinsparret på Hotel Christiansminde, mens flammerne fik bedre og bedre fat i halmen i laden.

Falck opgav at slukke branden.

I stedet overvågede de den, indtil halmen var brændt.

På vej i bus tilbage mod Svendborg blev han spurgt af en af de andre frokostgæster, Svendborgs beredskabschef Knud-Otto Westergaard, om det er nummer 22 på Galdbjergvej, han bor. Westergaard havde, fortæller Munk, fået en sms på mobilen, men han ville ikke sige mere, fordi han ikke var helt sikker på adressen.

Jo, svarede Jens Munk på beredskabschefens spørgsmål, og tænkte ikke mere på det, før han var steget af bussen og ind i sin bil. Han tændte sin mobiltelefon igen. Den havde - naturligvis - været slukket under den royale frokost.

- Så ringede min førstemand og fortalte om ildebranden. Så sidder man lige stille et øjeblik. Og så er det, at hjertet slår en ekstra gang. Jeg havde mest lyst til bare at køre et andet sted hen, siger Jens Munk.

Det gjorde han nu ikke - han kørte hjem til branden.

Ingen aner, hvordan branden er startet. Politiet har foretaget et par afhøringer, og mangler endnu et par, oplyser landbetjent Steen Jørgensen, Gudbjerg.

Der er ingen elektriske installationer overhovedet i den store lade.

Derfor bliver der heller ikke - som normalt - foretaget nogen tekniske undersøgelser fra politiets side.

Der var heller ingen, der arbejdede i laden eller i nærheden af den, da branden brød ud ved godt frokosttid.

To af Munks ansatte og to håndværkere arbejdede et helt andet sted på ejendommen, hvorfra han driver et halmfirma og en maskinstation.

Ærgerligt

- Heldigvis var der ingen, der kom til skade. Og heldigvis var der ikke meget halm i hallen, for for første gang i lange tider har vi faktisk fået udsolgt.

- Men alligevel. Der har været så meget ildebrand hos mig tidligere. Nu har jeg så været forskånet for den slags i en 10 års tid. Og så - pludselig - kommer det igen, siger Jens Munk.

- Selvfølgelig er der jo forsikringen til at dække. Men den har altså også været dyr, siden vi havde så meget ildebrand. Nu havde jeg langt om længe fået forhandlet forsikringen ned igen, og så sker det her. Det er bare så ærgerligt, siger Jens Munk.

- Hjertet slår en ekstra gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce