Zulu-værten Paprika vinder igen

Paprika Steen nøjedes ikke med at være vært på Zulu Awards. Hun høstede også en af priserne
Foto: Henrik Hildebrandt/TV2

Zulu-værten Paprika vinder igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For anden gang på fire dage vinder Paprika Steen prisen som Årets Skuespillerinde. Onsdag aften var hun samtidig værtinde for Zulu Awards 2010.

På en og samme aften formåede Paprika Steen at udfylde rollerne som værtinde, popstjerne og prisvinder. Den første kvindelige vært i Zulu Awards historie måtte for en stund smide værtshatten for at lade sig hylde som Årets Danske Skuespillerinde. Tidligere på aftenen havde hun til manges overraskelse kastet sig ud i at synge og danse nummeret "Single Ladies" af den amerikanske popdiva Beyonce.

Til Robert-prisuddelingen i søndags modtog Paprika Steen også prisen for Bedste Kvindelige Hovedrolle, men ellers fløj de fleste Robert-statuetter i retning af Lars von Triers "Antichrist". Meget kunne dog tyde på, at Zulu Awards-vælgerne ikke har samme filmsmag som komitéen bag Robert-priserne. Anders Matthesens "Sorte Kugler" fik således en Zulu-award for Årets danske film, og de sorte kugler tog endnu flere kegler. Filmen, hvori Matthesen selv har hovedrollen, høstede også prisen for Årets Danske Skuespiller og Årets Kvindelige Birolle.

Zulu-værten Paprika vinder igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce