Xander kigger tilbage: Ville ændre 117 ting


Xander kigger tilbage: Ville ændre 117 ting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Popartisten Xander ville ændre flere ting, hvis han kunne spole tiden tilbage, men han er også tilfreds med, hvor han er i dag.

De fleste har sikkert drømt om at kunne tage tilbage i tiden for at ændre nogle ting, man har sagt eller gjort.

Det kender popsangeren Xander også til. Efter næsten to års stilhed udkommer han med singlen "Man kan ikk' spole tiden tilbage", og han fortæller, at han selv ville ændre på 117 ting, hvis det var muligt.

- Jeg ville jo gerne kunne sige: "Der er ikke noget, jeg ville ændre, for så var jeg ikke kommet hertil", men selvfølgelig vil man gerne spole tiden tilbage og måske lige ændre, at man sagde eller gjorde noget, som man kunne se resulterede i noget dårligt, siger Xander, der har det borgerlige navn Alexander Theo Linnet.

Sangen handler om den forliste kærlighed, som man skulle have passet bedre på, da man havde chancen. Han fortæller, at den nok hovedsageligt er til ekskæresten, som stod der, mens berømmelsen for alvor tog fart.

- Der skete en masse, og der var en masse, der stod og hev i en, og i øjeblikket påskønnede man det måske ikke nok. Det opdager man for sent. Det var nok alligevel ikke meningen, at man skulle være sammen, men der er måske stadig nogle ting, som man ville have gjort anderledes, siger Xander og understreger, at sangen også rummer mange andre ting end lige bristede kærlighedsforhold.

- Når jeg lytter til sangen, tænker jeg på så mange ting. Jeg har skrevet den om lige netop kærligheden, fordi jeg håber, at en masse mennesker så kan relatere til det. Men det er ikke kun det, sangen handler om for mig. Der er jo mange andre ting, man også gerne ville ændre på, siger han.

Som sangens titel fastslår, så er det ikke muligt at spole tiden tilbage. Det er hitmageren også helt bevidst om, og det er heller ikke fordi, han ønsker at dvæle ved fortiden.

- Vi må leve livet fremad. Det er det eneste, man kan, og der er også noget smukt i, at man ikke bare kan lave tingene om, siger han.

Popcharmøren er dog overbevist om, at det kan være en god idé at tænke tilbage en gang imellem, så man ikke laver den samme fejl igen og igen.

- Jeg tror ikke, at der er noget i vejen med at tænke over, hvor man har været, og hvor man er på vej hen. Hvis man ikke tænker over noget som helst og bare tonser frem i livet, så ender man jo bare et eller andet tilfældigt sted. Hvis man tænker lidt over de ting man har været igennem, så er man sikkert bedre forberedt næste gang, man står i sådan en situation, og så bliver man nok også bedre til at finde vej her i livet, siger Xander.

Singlen "Man kan ikk' spole tiden tilbage" udkommer fredag den 15. januar.

Xander kigger tilbage: Ville ændre 117 ting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce