X Factor kan koste Soulshock kassen

Soulshock vil have flere penge til at holde sine 11 X Factor-deltagere kørende. Ellers risikerer han at betale af egen lomme.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

X Factor kan koste Soulshock kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år brugte Remee flere hundrede tusinde kroner af egen lomme på sine X Factor-grupper. I år hænger den dyre gruppetjans på Soulshock.

X Factor kan blive en dyr omgang for dommer Carsten "Soulshock" Schack. Hvis han ikke får flere penge af DR, kommer han nemlig til at punge ud af egen lomme for at holde sine grupper kørende.

Det mener Soulshock i hvert fald selv, skriver B.T. i tirsdagens avis. Her udtrykker dommeren utilfredshed med, at hans grupper består af 11 personer. De andre dommere råder over hver tre deltagere.

- Det er både mere krævende og meget dyrere at have 11 deltagere end tre deltagere. Derfor har jeg også brokket mig til produktionsselskabet over, at mit budget er det samme som de to andres, siger Soulshock til B.T.

Remee, der har været dommer to gange før, bakker sin kollega i dommerpanelet op. Han var selv i spidsen for grupperne af sidste års udgave af X Factor.

- Jeg brugte flere hundrede tusinde kroner. Ja, størstedelen af min hyre blev brugt op, siger Remee til avisen.

Den tredje dommer, Pernille Rosendahl, giver kollegerne ret i, at budgettet burde følge antallet af deltagere. Hun er nu ikke så bekymret for, om pengene slår til for hendes eget vedkommende.

- Jeg er vant til at lave mine egne plader, hvor vi ikke har særlig store budgetter. Det gælder om at finde løsninger, som ser ud af mere, siger hun.

X Factor kan koste Soulshock kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce