X Factor-jesper: Ja, jeg er single

15-årige Jesper fra X Factor har ingen kæreste.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

X Factor-jesper: Ja, jeg er single

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper fra X Factor er single. Men han er ikke med i programmet for at gøre hoserne grønne på kærlighedsfronten, bedyrer det unge talent.

Mange teenagepigehjerter vil formentlig banke i dobbelt tempo, når 15-årige Jesper i aften går på scenen for at synge Michael Jackson og Paul McCartney-nummeret "Say Say Say".

De kan nu glæde sig over, at der ikke er nogen anden pige, der stjæler Jespers opmærksomhed.

- Nej, jeg har ikke nogen kæreste, fortæller den 15-årige favorit til Ritzau.

Og så er der dog alligevel en konkurrent for de håbefulde pigebørn. Jesper fokuserer nemlig i øjeblikket på musikken og på konkurrencen.

- Jeg har ikke meldt mig til X Factor for at få en kæreste. Det er jo ikke noget realitydatingprogram, siger den unge sanger.

At han går lige ind i ikke bare teenagepigehjerter, beviste Jesper allerede ved sin audition, da han fik dommer Pernille Rosendahl til at smelte.

- Jeg tror, jeg lige er blevet forelsket i en meget ung mand, lød det fra dommeren, der med sin 37 år kunne være Jespers mor.

En kommende kæreste til Jesper skal i øvrigt indstille sig på masser af ture til USA og Sverige. Jesper rejser med forældrene til de forenede stater, så ofte han kan.

Derudover er Jespers mor svensker, så familien ferierer ofte i Dalarna på den anden side af Øresund. Og Jesper taler oven i købet flydende svensk.

X Factor-jesper: Ja, jeg er single

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce