X Factor-dommere har også haft sceneskræk

De tre X Factor-dommere er barske og dygtige, men de kan også godt huske, hvordan det var at stå på scenen for første gang
Foto: DR

X Factor-dommere har også haft sceneskræk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Remee og Pernille Rosendahl kender også til de nerver, man kan have, når man står på en scene foran mange mennesker for første gang.

Når dette års talenter fredag aften går på scenen til det første X Factor liveshow, har de helt sikkert masser af sommerfugle i maven.

Og selv om dommerne i DR's store tv-show har masser af erfaring i musikbranchen og på store scener, så kender de også til følelsen af sceneskræk.

The Storm-sangerinde Pernille Rosendahl husker tydeligt første gang, hun sang for et større publikum.

- Det var på min skole, hvor jeg sang i skolens orkester, og det var forfærdeligt. Frygteligt. Jeg var simpelthen så sceneangst, siger Pernille Rosendahl, der er sikker på, at hendes tre talenter i voksenkategorien vil klare det langt bedre i aftenens udgave af X Factor.

- Men det er en af de sværeste ting i verden at stille sig op og lave noget foran andre mennesker. Om du taler, synger eller spiller skuespil, så er det at stille sig op for en forsamling en af de ting, vi frygter allermest som mennesker, siger Pernille Rosendahl.

Også meddommer Remee kender til at være nervøs på scenen.

Som da han gæsteoptrådte med Nikolaj Steen på Roskilde Festival, men kom til at gå ind et nummer for tidligt på scenen foran 15.000 mennesker.

- Og så begyndte folk at skrige, og jeg stod der. Jeg havde heldigvis gulerodsbukser på, så man kunne ikke se, at mine ben rystede fuldstændig sindssygt. Men det gik alligevel, siger Remee.

X Factor-dommere har også haft sceneskræk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce