X Factor-Thomas holder sig fra dans

Der bliver ikke nogen Michael Jackson-moves fra Thomas i aftenens X Factor.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

X Factor-Thomas holder sig fra dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolelæreren fra Hellerup skal ikke nyde noget af at begive sig ud i Michael Jackson-dans. Han bevæger sig på sin egen måde.

Der bliver ikke noget med moonwalk og vrik i hofteleddet, når Thomas går på scenen i aftenens Michael Jackson-udgave af X Factor. Han er ikke lige typen, der giver sig af med dans oven i sangen.

- Jeg tror, jeg har min egen måde at bevæge mig på. Jeg skal ikke prøve på at danse også. Og da slet ikke som Michael Jackson, fortæller den 30-årige folkeskolelærer, der er opvokset i Randers og i Storkøbenhavn.

Men når det kommer til Michael Jackson på sangfronten, så er Thomas fyr og flamme. Faktisk havde han allerede planlagt at synge "Man In The Mirror" til det første liveshow.

- Så fik jeg at vide, at der ville komme Michael Jackson-tema i det næste show, og så ventede jeg med det nummer, fortæller Thomas.

Han har selv bestemt, at det netop skal være "Man In The Mirror", som Michael Jackson udgav på albummet "Bad" tilbage i 1987. Det var længe før, flere af hans konkurrenter i X Factor blev født.

- Pernille Rosendahl har selvfølgelig skullet godkende det, men det er et nummer, jeg gerne selv ville optræde med. Men det handler om at gøre sangen til sin egen, fortæller Thomas.

- Det er svært at sige, om et bestemt nummer passer til en. Men hvis man kan sætte sig ned med en akustisk guitar, og nummeret gør en god, så fungerer det, lyder det fra Thomas.

Når Thomas ikke er stjerne i X Factor, så underviser han en 2. klasse på Hellerup Skole. Thomas underviser i dansk, idræt, svømning. Og så naturligvis musik.

X Factor-Thomas holder sig fra dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce