Wozniacki overgår tv-stjerner på VIP-liste

Det er uvist, om 19-årige Caroline Wozniacki græder af glæde over sin førsteplads på årets VIP-liste, ligesom hun gjorde for to måneder siden, da hun vandt en tenniskamp i Doha.
Foto: AP/POLFOTO

Wozniacki overgår tv-stjerner på VIP-liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennis-teenageren Caroline Wozniacki smasher samtlige kendiskonkurrenter væk fra førstepladsen på årets danske VIP-liste.

Står du og skal holde en fest, der skriger på medieomtale, så kunne det være en god idé at sende en invitation til Monaco. Dernede holder årets danske VIP, 19-årige Caroline Wozniacki, nemlig til. Det er PB Action Fest & Eventbureau, det største af sin slags herhjemme, der har lavet listen over de ti VIP-personligheder, der i kraft af deres blotte tilstedeværelse er bedst til at tiltrække opmærksomhed.

Caroline Wozniacki, der i år på imponerende vis har spillet sig op som nummer fire på kvindernes verdensrangliste i tennis, kan vinke ned til sin navnesøster, tv-baronessen Caroline Fleming, der må tage til takke med VIP-listens andenplads. Anni Fønsby understreger med sin tredjeplads, at det er den kvindelige ynde, der vipper de mandlige VIP'er ud af top-3.

Bag navnet Mikkel Sigvardt gemmer X Factor-dommer og producer Remee sig på fjerdepladsen - en position, der næppe sættes over styr til næste år, hvor Remee fløjter tredje sæson af DR's talentjagt i gang.

På listens følgende pladser finder vi andre tv- og film-personligheder i form af Sofie Gråbøl, Anders Lund Madsen, Anders Matthesen og Nikolaj Steen.

Selvom det nok ikke er festivitas, de fleste danskere forbinder med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og formanden for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard, rundes årets VIP-liste af med de to politikere.

At navnet Caroline Wozniacki har været på alles læber i året, der gik, kan der efter offentliggørelsen af VIP-ranglisten ikke længere være tvivl om. Den ultimative prøve for tenniskometen kommer dog til at stå nytårsaften, hvor bookmakeren NordicBet giver pengene 100 gange igen til dem, der spiller på, at dronningen nævner årets vigtigste kendis, Caroline Wozniacki, i sin tale.

Wozniacki overgår tv-stjerner på VIP-liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce