Wozniacki agerede legetante i Kina

Hvem ville ikke gerne lære at holde rigtigt på en ketcher af selveste Caroline Wozniacki.
Foto: AP/POLFOTO

Wozniacki agerede legetante i Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdens bedste tennispiger har status af superstjerner i Hong Kong. Wozniacki lod sin stjerne lyse over lokale tennisglade børn.

En gruppe af Hong Kongs børn kunne tirsdag sole sig i successkæret fra Danmarks tennisprinsesse Caroline Wozniacki. Ved en seance i forbindelse med en turnering i byen, der begynder onsdag, tog Wozniacki de kære små under sine vinger.

De kvindelige topspillere har nærmest status af filmstjerner og kan ikke foretage sig meget i det offentlige rum uden at blive jagtet af fotografernes linser. Det gik blandt andet ud over Williams-søstrene Venus og Serena, der blev foreviget under en slentretur mellem Hong Kongs skyskrabere.

Netop den ene Williams-søster, Serena, er af dem, som Caroline Wozniacki sætter jagten ind på i 2010-sæsonen i kampen om placering på verdensranglisten. Serena ligger nummer et, mens Caroline indtil videre må tage til takke med en fjerdeplads. Wozniacki har tidligere meldt ud, at hendes mål for 2010-sæsonen er at nå i top 3.

- Jeg tror, det er vigtigt at tage små skridt. Og det er vigtigt at have et mål, der er realistisk på kort sigt. Og det er realistisk lige nu, sagde Wozniacki forleden ifølge ads-cbnNews.com.

Foran Wozniacki på verdensranglisten ligger ud over Serena Willians de to russere Dinara Safina og Svetlana Kuznetsova.

Wozniacki agerede legetante i Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce