Hollywood-skuespilleren Charlie Sheen, der er sigtet for vold i hjemmet, er blevet droppet som reklamesøjle af firmaet Hanes, der blandt andet laver undertøj.
Den 44-årige skuespiller Charlie Sheen tvinges nu til at smide underhylere, t-shirt og strømper - i hvert fald dem, der produceres af det amerikanske tøjfirma Hanes.

Da stjernen fra tv-serien "Two and a Half Men" første juledag blev anholdt i sit hjem i Aspen sigtet for husspektakler og vold mod hustruen Brooke Mueller Sheen, besluttede firmaets ledelse sig for at droppe den berømte reklamesøjle.

- Det er en forholdsvis almindelig og ligefrem beslutning, når en person, der er med i dine reklamer, arresteres med mistanke om noget så alvorligt, siger Hanes' talsmand Matt Hall ifølge nyhedsbureauet AP.

- Vi vælger at stoppe reklamerne både for firmaet, men i virkeligheden også for hr. Sheen og hans families skyld.

Allerede tre dage efter Sheens anholdelse blev tv-reklamerne med ham stoppet. På grund af praktiske omstændigheder må Hanes dog lade en række trykte reklamer af den voldssigtede skuespiller svøbt i firmaets kluns blive i omløb. Amerikanerne har de seneste to år kunne se Sheen promovere det indtil for nyligt så pletfrie tøj i selskab med basketball-legenden Michael Jordan.

Tilbage i 1990'erne var Charlie Sheen også på kant med loven ved flere lejligheder. Sagerne drejede sig her om euforiserende stoffer, hustruvold og prostitution. Blandt andet blev han i 1997 anklaget for at have overfaldet sin daværende kone, skuespillerinden Denise Richards.

Mere om emnet

Se alle
Charlie Sheen tiltalt for trusler på livet

Charlie Sheen tiltalt for trusler på livet

Sheens kone tæt på at dø af infektion

Sheens kone tæt på at dø af infektion

Sheen tvinges ud, når konen vender hjem

Sheen tvinges ud, når konen vender hjem