Vild med dans-sangerinde: Nu er jeg afhængig

Sharin Foo skal danse med den professionelle danser Frederik Nonnemann i Vild med dans.
Foto: Polfoto/MOGENS FLINDT

Vild med dans-sangerinde: Nu er jeg afhængig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rocksangerinden Sharin Foo var nervøs for at slå sig løs på dansegulvet. Nu er hun nærmest blevet afhængig af at danse.

Sangerinden Sharin Foo sagde ja til at deltage i tv-programmet Vild med dans, fordi hun vil se sin frygt i øjnene. For hende er dansen et helt ukendt og uudforsket område, og derfor er det grænseoverskridende at skulle slå sig løs på dansegulvet.

Nu er træningen for alvor gået i gang, og sammen med den professionelle danser Frederik Nonnemann arbejder hun benhårdt på at få styr på de svære trin.

- Det er rigtigt rart at få taget hul på det. Nu er det lidt lettere at tage og føle på, og jeg kan se, hvor udfordringerne er. Der er mange af dem, men det går den rigtige vej, siger Sharin Foo, der er kendt som den ene halvdel af rockbandet The Raveonettes.

Den 41-årige rocksangerinde er overrasket over, hvor glad hun er blevet for dansen.

- Jeg synes, at det er vildt overvældende og grænseoverskridende. Derfor er jeg også blevet overrasket over, hvor glad jeg er blevet for at danse. Jeg holder allerede meget af det, siger hun og uddyber:

- Det er utroligt livsbekræftende, og det er dejligt at kunne bruge tre timer af dagen på det. Det er enormt vanedannende, og jeg føler, at jeg er blevet lidt afhængig af at danse.

På trods af den nyfundne glæde for dansen, så har sangerinden stadig mange udfordringer foran sig.

- Jeg er meget tilbagelænet og ikke så vaks, som det kræver i mange danse. Jeg er lidt underspillet, og jeg er ikke en person med store armbevægelser, så udfordringen er stadig, at jeg skal kunne slå mig løs. I dansen må man gerne overdrive lidt og være lidt kæk. Det skal jeg virkelig øve mig på, siger Sharin Foo.

Rocksangerinden kan opleves for første gang på dansegulvet, når Vild med dans har premiere fredag den 11. september klokken 20.00 på TV2.

Vild med dans-sangerinde: Nu er jeg afhængig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce