Vild med dans: Her er deres hemmelige våben

Allan Simonsen i Vild med dans
Foto: Polfoto/Mogens Flindt

Vild med dans: Her er deres hemmelige våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrencen er benhård i danseshowet, men heldigvis har de kendte nydansere tricks i ærmet.

Det kræver sit at træne sig op til de mange danse, de kendte deltagere skal nå at lære i Vild med dans.

Det er langt fra nemt, men de seks resterende dansere, der kæmper om at fortsætte helt til den store finale, har i de uger, programmet har stået på, fundet lige præcis det trick, de mener, kan få dem langt.

- Mit hemmelige våben er, at jeg sidder og ser YouTube-videoer med dommernes kommentarer og sørger for, at de ting, der står i teoribogen om den dans, vi skal danse, også kommer med i koreografien, siger komikeren Uffe Holm, der har vist sig særdeles ferm på dansegulvet.

Det samme har konditoren Mette Blomsterberg, der giver sin stålsatte vilje æren for, at hun er nået så langt.

- Jeg har altid haft det sådan, at når man har sagt A, så må man også sige B. Selvfølgelig kan man ikke gøre det bedre, end man kan, men jeg vil i hvert fald give den 100 procent, siger hun.

For bordtennis-spilleren Mie Skov, er det en følelse, der gør, at hun kan give den maksimalt gas på dansegulvet.

- Glæden ved dansen er mit stærkeste våben. Når jeg står på dansegulvet får jeg lov at komme ud med al min glæde og styrke, og bagefter er jeg helt lettet, siger hun.

Skuespilleren Mathilde Norholt mener, at hendes bedste kort til at fortsætte videre i konkurrencen er hendes indlevelsesevne i dansen.

- Jeg er blevet helt blæst omkuld over, hvor helt fantastisk, det er. Som skuespiller lærer man, at kunne leve sig ind i tingene, og Thomas (Evers, red.) guider mig så fint, så jeg kan bruge den evne i dansen, siger hun.

Fodboldspilleren Mads Laudrup er sportsmenneske til benet, og derfor er det hans præstationer fra begyndelsen og til nu, der giver ham blod på tanden.

- Jeg tror, at mit hemmelige våben, er min motivation. Det, at kunne se, at jeg rykker mig fra uge til uge, og at jeg bliver bedre hver dag, siger Laudrup, der danner par med den professionelle danser, Claudia Rex.

Danseshowets anden fodboldspiller, Allan Simonsen, har hele to ting, han mener, er hans bedste kort i kampen om en finaleplads.

Det første er hans dansepartner, Sofie Kruuse.

- Hun får udviklet mig i den rigtige retning, og det er dejligt, siger han.

- Og så selvfølgelig seerne hjemme i stuerne, siger han.

Newspaq

Vild med dans: Her er deres hemmelige våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce