Vild med dans: De skal kæmpe ekstra hårdt

Ena Spottag danser med Thomas Evers Poulsen i Vild med dans. Fredag aften imponerede de dommerne.
Foto: Polfoto/FLINDT MOGENS

Vild med dans: De skal kæmpe ekstra hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første omgang Vild med dans bød på vals og chachacha, men to par skal kæmpe endnu hårdere frem mod næste uge.

Alle 12 par var på gulvet, da Vild med dans fredag aften blev skudt i gang, og der var både romantisk vals og fræk chachacha på programmet.

Første show var traditionen tro uden omdans.

Først næste fredag skal de to par, der sammenlagt har fået færrest point og stemmer i de to første programmer, kæmpe om at blive i showet. Hvordan seerne har valgt at stemme, bliver afsløret næste fredag.

Efter første show er det politikeren Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk og skuespilleren Sami Darr og hans partner Patricia Tjørnelund, der skal kæmpe ekstra hårdt frem mod næste uge for at undgå at ryge i omdans. Med henholdsvis en chachacha og en vals, blev det nemlig kun til fire point fra dommerne til hvert par.

Først på gulvet fredag aften var den tidligere fodboldspiller John Faxe Jensen og hans partner, Karina Frimodt, og parret overraskede dommerne, der gav ord som "elegant" og "en fin oplevelse" med på vejen efter parrets vals.

Også sangerinden Karen Mukupa og Michael Olesen, håndboldspilleren Katrine Fruelund og Aslak Amtrup, cirkusprinsen Patrick Berdino og Jenna Bagge samt skuespillerinden Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard gav deres bud på en vals.

De resterende par bestående af basketballspilleren Chris Christoffersen og Luise Crone Dons, skuespillerinden Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen, sangeren James Sampson og Mie Moltke, skuespillerinden Søs Egelind og Mads Vad samt sangerinden Sharin Foo og Frederik Nonnemann, viste deres evner i chachacha.

Allerbedst gik det for sangeren James Sampson og Mie Moltke, der scorede hele 20 point fra dommerpanelet for deres chachacha.

Vild med dans sendes igen næste fredag klokken 20.00 på TV2.

Vild med dans: De skal kæmpe ekstra hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce