Van Morrison bliver far som 64-årig


Van Morrison bliver far som 64-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nordirske rocklegende Van Morrison er blevet far i en alder af 64 år. Sønnen, der angiveligt skulle ligne sin far, har fået navnet George Ivan Morrison III.

Det er ikke kun i musikstudiet, at den 64-årige rockmusiker Van Morrison er produktiv. Således kunne nordireren, der også er kendt som 'Van the man', på sin hjemmeside meddele, at han og samleversken Gigi Lee mandag er blevet forældre til en søn, som "ligner faderen på en prik".

Billedet af en 'mini-Van' må det være op til den enkelte at forestille sig - sikkert er det dog, at barnet skal hedde George Ivan Morrison III og får både britisk og amerikansk statsborgerskab. Billeder af den lille ny, det præcise fødselstidspunkt samt informationer om, hvor fødslen fandt sted, bliver helt i den pressesky Van Morrisons ånd holdt privat.

Tilbage i begyndelsen af 1980'erne traskede Van Morrison gaderne tynde i Vanløse i udkanten af København, hvor han boede sammen med sin danske kæreste. Opholdet i Danmark gav musikeren inspiration til numre som 'Vanlose Stairway' og 'Scandinavia', som er at finde på pladen 'Beautiful Vision' fra 1982.

Van Morrison har gennem sin brogede karriere skabt indtil flere rockklassikere, heriblandt nummeret 'Brown Eyed Girl', og har udgivet mere end 30 studiealbum. Derudover er det blevet til en håndfuld liveudgivelser - blandt andet 'Astral Weeks Live at the Hollywood Bowl' der udkom tilbage i februar og er den seneste udgivelse fra 'Van the man'.

Van Morrison bliver far som 64-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce