Ungdomsoprør i X Factor

Jesper og de øvrige X Factorstjerner gør klar til en aften med rock.
Foto: DR

Ungdomsoprør i X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det tredje X Factor-liveshow byder på rocktema, og dermed også på ungdomsoprør og masser af guitar.

Når deltagerne i årets X Factor går på scenen på fredag, går det ikke stille for sig. Der er nemlig rocktema på programmet:

- Rock er energi og det er noget med at få afløb for ens mørkeste følelser. Det er ungdomsoprør og fuld smæk på, siger X Factor-dommer Remee, der godt tør love en lille smule ungdomsoprør, når hans tre unge deltagere træder ind på scenen i DR Byen:

- Der er én, der tangerer det tematisk og med energien i sangen, afslører han. Først på torsdag bliver det dog afsløret, hvad deltagerne har valgt at optræde med.

Hos Carsten "Soulshock" Schack defineres rock som musik med særligt et instrument i fokus. Og det instrument vil blive brugt flittigt, når hans to tilbageværende grupper The Fireflies og 8210 skal vise deres evner på fredag:

- Rock er musik, der stammer fra blues, og derfor er det musik, hvor der bliver brugt noget guitar. Og der kommer til at være masser af guitar på scenen på fredag, siger han og tilføjer med et smil:

- Det kan endda være, at nogle af os får langt hår, så vi kan headbange lidt.

Pernille Rosendahl er den af dommerne, der er mest erfaren ud i rockens kunst. Sammen med kæresten, Johan Wohlert, danner hun rockbandet The Storm, og hun har tidligere været frontfigur i bandet Swan Lee. For Pernille er rock derfor ikke bare en genre indenfor musikken. Det er større end det:

- Rock for mig er en følelse. Det er enten noget man er eller ikke er, siger hun.

Til liveshowet går Pernille selv på scenen og giver et nummer med The Storm.

Ungdomsoprør i X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce