Ung tv-mor føder kæmpe baby

Camilla Petersen fra De unge mødre har netop født sit femte barn. Lille Lærke vejede over fem kilo ved fødslen.
Foto: SBSTV

Ung tv-mor føder kæmpe baby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en baby er blevet født af en af Kanal 4's unge mødre. Den blev en ordentlig en af slagsen, som nu bliver en del af en søskendeflok på fem.

25-årige Camilla Petersen - kendt fra Kanal 4's "De Unge Mødre" - har født sit femte barn. Det blev en ordentlig krabat af en pige, der kom til verden den 14. februar.

- Hun var 56 cm lang og vejede 5356 gram, så hun er en ordentlig basse, fortæller Camilla Pedersen, som længe har fortalt, at hun drømmer om en stor familie.

Den drøm må siges at være nået nu. Og ifølge Camilla selv, så er de fire store glade for deres helt nye lillesøster, der kommer til at hedde Lærke.

- De andre børn elsker hende simpelthen! De store vil gerne sidde med hende og ae hende hele tiden, mens de små gerne vil lege med hende, siger Camilla.

Hun fik sit første barn som 19-årig, så alle ungerne er forholdsvis små. Derfor er det heller ikke altid lige let at forstå, at en nyfødt måske ikke er verdens mest spændende legekammerat.

- Lykke (Camillas yngste) har været ovre hos hende med to ponyer og kunne ikke helt forstå, at hun ikke var med på at lege, fortæller Camilla.

Camilla Petersen og alle ungerne medvirker i øjeblikket på en afstikker til "De unge mødre". Programmet hedder "De unge mødres drøm" og sendes hver onsdag på Kanal 4.

Programmet handler blandt andet om, hvilke udfordringer de mange børn giver i et parforhold mellem unge mennesker.

Ung tv-mor føder kæmpe baby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce