Ung lesbisk milliardarving pludselig død

Milliardarvingen Casey Johnson blev fundet død i sit hjem i Los Angeles. Hun blev 30 år.
Foto: AP/POLFOTO

Ung lesbisk milliardarving pludselig død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig arving til medicinalformue fundet død i sit hjem i Los Angeles. Den unge kvinde var kæreste med MTV-babe.

Af endnu uforklarlige grunde er den 30-årige amerikanske milliardarving Casey Johnson pludselig død i en alder af kun 30 år. Hun var arving til formuen i medicinalgiganten Johnson & Johnson.

Politiet i Los Angeles oplyser til E! Online, at Casey Johnson blev fundet død i sit hjem i Los Angeles mandag. Også Johnsons kæreste, MTV-stjernen Tila Tequila har bekræftet dødsfaldet.

- Bed alle sammen for min kære Casey. Hun er gået bort, skrev Tila Tequila på sin Twitter-blog.

Ifølge Sara Faden fra Los Angeles Politi tyder alt på en naturlig død. Der er ingen tegn på forbrydelse. Men nu skal retsmedicinerne i gang med obduktion og retskemiske undersøgelser for at komme nærmere et svar på, hvorfor den kun 30-årige Casey Johnson faldt om og døde.

Casey Johnson levede en noget ustabil tilværelse, der ifølge forlydender blandt andet indebar stofmisbrug. I 2007 adopterede hun datteren Ava fra Kasakhstan. Men Caseys mor endte med at måtte tage sig af den lille, fordi Casey ikke kunne holde sig fra stofferne.

I efteråret blev Casey Johnson anholdt og sigtet for tyveri af smykker, sko og undertøj, som hun tog fra en tidligere veninde. Kort efter fandt hun igen vej til overskrifterne, da hun og MTV-stjernen Tila Tequila erklærede, at de havde forlovet sig.

Tila Tequila er også en kvinde, der forstår at gøre opmærksom på sig selv. Ofte ses hun fotograferet i udfordrende påklædning, og så har hun sans for drama.

Det beviste hun i sensommeren, da hun fik sin kæreste, Shawne Merriman, anholdt. Merriman er blandt de største stjerner i amerikansk fodbold, og ifølge Tila Tequila havde han forsøgt at kvæle hende.

I september valgte anklagemyndigheden i San Diego i Californien dog at frafalde sagen mod Shawne Merriman.

Ung lesbisk milliardarving pludselig død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce