Felix Smith havde tæmmet sit vilde garn, der ellers er tv-værtens varemærke, da han søndag var vært på DR's juleshow.
Julen er overraskelsernes tid. Og tv-vært Felix Smith havde da også en overraskelse i ærmet, da han søndag aften tonede frem på danskernes tv-skærme som vært på DR's juleshow.

Rettere sagt var det ikke i ærmet, overraskelsen gemte sig, men på tv-værtens hoved. Felix, der ellers er berømt for sin uglede rockstjerneagtige hårpragt, havde nemlig friseret lokkerne.

I stedet for sit vanlige morgenhår var Felix Smith blevet forvandlet til en pomadedreng, der med sin nye frisure formentlig ville blende fint ind i ansøgerfeltet til en stilling i en hvilken som helst af Sydbanks filialer.

Tv- og radioværten, der før har stået i spidsen for blandt andet Dansk Melodi Grandprix og Talent 09 er i øvrigt klar til at gå på skærmen i stor stil igen efter nytår.

Det sker til februar, når han endnu en gang, skal agere vært ved Dansk Melodi Granprix. Hvor han sidst optrådte side om side med dansktopdronningen Birthe Kjær, får han til næste år fornøjelsen af at have sangerinden Julie Berthelsen som medvært.

Desuden får Grand Prix-veteranerne Keld Heick og Jørgen de Mylius også en endnu hemmelige rolle i showet, oplyser Danmarks Radio i en pressemeddelelse.