Tilståelse i sag om filmstjerners rugemor

Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick sammen med sønnen James Wilkie og tvillingerne Marion og Tabitha, kort efter de blev ført af deres rugemor i sommer.
Foto: AP/POLFOTO

Tilståelse i sag om filmstjerners rugemor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinden, der som rugemor fødte tvillinger til filmstjernepar, er centrum i sag, der koster fængsel til to politichefer.

En politichef fra staten Ohio har erkendt sig skyldig i pligtforsømmelse i en sag, der involverer filmstjernerne Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, og den kvinde, der i juni som rugemor fødte tvillinger på vegne af stjerneparret.

Før nytår blev en kollega til politimanden idømt fængsel i to år og otte måneder i sagen, der drejer sig om indbrud og tyveri hos rugemoren.

Politifolkene kom i fedtefadet, da den allerede dømte politichef Barry Carpenter gik ind i den 26-årige rugemors hjem. Her fjernede han flere genstande, blandt andet skanningsbilleder af graviditeten, og tilbød at sælge dem til paparazzifotografer.

Carpenter selv nægtede sig skyldig og sagde, at han blot havde inspiceret hjemmet, fordi der stod en dør åben, og det virkede mistænkeligt.

Retten kendte ham dog både skyldig i indbrud, tyveri, pligtforsømmelse og omgang med tyvekoster. Og det kostede altså en hård fængselsstraf.

Den anden politimand, som netop har erkendt sig skyldig i pligtforsømmelse. Har åbenbart set skriften på væggen. Han har været tiltalt for medvirken i sagen. Men anklagemyndigheden har som belønning for den delvise tilståelse valgt at droppe de øvrige anklagepunkter.

Dermed kommer sagen ifølge Fox News kun til at koste den anden politimand en tur i brummen i omegnen af 90 dage. Og så må begge politifolk naturligvis også ud for at kigge sig om efter et andet job.

Det var i april, det kom frem, at Parker og Broderick ville forøge familien, selv om de begge er midt 40'erne. I forvejen havde de sønnen James Wilkie.

Sarah Jessica Parker fortalte åbent, at der var en rugemor indblandet i projektet.

- Hun har truffet et rigtig stort valg om at blive en del af vores liv, og jeg synes, hun er en agtværdig person, sagde Sarah Jessica Parker dengang.

Tilståelse i sag om filmstjerners rugemor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce