Efter næsten tre måneders tavshed får Tiger Woods munden på gled om sexskandalen, der har ændret glansbilledet af den ellers så populære golfstjerne.
Den skandaleramte golfstjerne vil fredag offentligt undskylde sin utroskab. Det kommer til at ske i PGA-hovedkvarteret i Florida, oplyser Wodds' agent, Mark Steinberg ifølge CNN.

- Tiger Woods vil tale til en lille gruppe venner, kolleger og forretningspartnere, siger Mark Steinberg, som afviser, at den tilstedeværende presse får mulighed for at stille spørgsmål til sagen.

På Tiger Woods' hjemmeside oplyser golfstjernen, at han anser sagen som et privat anliggende mellem ham og konen, Elin Nordegren. Men han erkender dog, at mange mennesker er blevet påvirket af skandalen, og derfor vil han nu sige undskyld.

Sexskandale begyndte i november, efter at Woods kørte galt i sin Cadillac Escalade i indkørslen til hjemmet i Windermere i Florida. Det kom frem, at ulykken skyldtes et ægteskabeligt skænderi.

Efterfølgende meldte en stribe kvinder sig på banen og hævdede, at de havde lagt krop til golfstjernens utroskab. Blandt kvinderne var cocktailservitricer og nøgenmodeller.

Affæren har kostet Tiger Woods dyrt. Flere af hans sponsorer, blandet andet telegiganten AT&T, har afbrudt samarbejdet med den faldne golfstjerne.

Senest kom det frem, at Tiger Woods modtog behandling på en afvænningsklinik i Mississippi. Klinikken beskæftiger sig blandt andet med afvænning fra såkaldt sexafhængighed.

Mere om emnet

Se alle
Kilder: Tiger vil putte igen

Kilder: Tiger vil putte igen

Tiger Woods' kone dropper skilsmisse

Tiger Woods' kone dropper skilsmisse

Tigers kone set i nærheden af sexklinik

Tigers kone set i nærheden af sexklinik