Terminator knalder fem gange hver dag

Arnold Schwarzenegger
Foto: Scanpix, Reuters, Pool

Terminator knalder fem gange hver dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Actionhelt og politiker Arnold Schwarzenegger har et voldsomt libido, der ifølge en tidligere kollega er med til at holde ham i form.

De fleste regner sikkert med, at hans svulmende muskelmasse skyldes et benhårdt og dedikeret træningsprogram og spandefulde protein.

Men det er ikke hele sandheden, påstår skuespiller og komiker Tom Arnold, der i et interview med avisen Daily Star beretter om den tidligere kollega og næsten-navnebror Arnold Schwarzeneggers uudtømmelige sexlyst.

- Arnie har en enorm seksualdrift. Der er kvinder, der kigger forbi. Han er ikke ensom. Han har kvindelige bekendtskaber. Han har et stort behov, og han mener, at det er en del af fitness. Fem gange om dagen, som han siger. Det er et godt tal. Mange kvinder vil ikke gå med til det, men han er i virkelig god form, siger Tom Arnold.

Actionskuespilleren, der i 2011 blev alene på papiret efter 25 års ægteskab med forfatter og journalist Maria Shriver, keder sig altså tilsyneladende ikke. Ud over det omfangsrige harem har han nemlig en gruppe unge muskelbundter, der holder ham med selskab i hjemmet i Los Angeles.

- Der er fyre i undertøj. Det er en mærkværdig scene. Når du ankommer i bil skynder de sig alle ud. Han prøver at leve livet som konge, afslører kollegaen Tom Arnold.

Newspaq

Terminator knalder fem gange hver dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce