Sutherland vil lave 24 timer-film i Europa

Kiefer Sutherland, der spiller action-manden Jack Bauer i successerien 24 timer, lufter nu sin drøm om at lave serien om til en spillefilm. Den 43-årige skuespiller håber, at indspilningen vil foregå i Europa.
Foto: AP/POLFOTO

Sutherland vil lave 24 timer-film i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernen fra "24 timer", Kiefer Sutherland, har planer om at filmatisere hitserien og mener, at Europa er det perfekte sted at indspille den.

Kiefer Sutherland, der netop har fejret sin 43 års fødselsdag, laver i et interview med den engelske avis Daily Mirror sjov med, at holdet bag successerien "24 timer" har holdt liv i rygterne om en spillefilm gennem adskillige år. Nu afslører han imidlertid konkrete planer om en kommende "24 timer"-film.

- Vi har ønsket at filme overalt i Europa. En af de gode ting ved Europa, når du laver en to-timers film, der skal repræsentere 24 timer, er, at det er muligt at komme fra Østeuropa til London på syv timer, siger Kiefer Sutherland, der selv er født i London, men har canadisk pas.

Tv-serien "24 timer" om den ukuelige agent Jack Bauer, spillet af Kiefer Sutherland, har fået seere over hele verden til at holde vejret i spænding. Et af virkemidlerne er, at serien udspiller sig i såkaldt realtid, hvilket vil sige, at en time foran tv-skærmen svarer til en time i handlingen - en udfordring når de dramatiske begivenheder foregår i USA.

- Når du laver 24 afsnit, hvor du prøver at komme fra eksempelvis Miami til Washington, hvilket svarer til fire afsnit om bord på et fly, så holder folk op med at kigge med, siger Kiefer Sutherland og griner.

Holdet bag "24 timer" har allerede eksperimenteret med formen. I november 2008 havde amerikanske Fox således premiere på den to timer lange tv-film "24: Redemption", der udspiller sig over to timer på indsættelsesdagen for præsidenten i den opdigtede afrikanske stat Sangala.

I begyndelsen af september i år begyndte TV 2 at sende syvende sæson af "24 timer". I Storbritannien er der premiere på ottende sæson allerede i januar, mens de danske tv-seere indtil videre må væbne sig med tålmodighed.

Sutherland vil lave 24 timer-film i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce