Vestre Landsret er enig med byretten. TV-stjernen Susan K. skal i fængsel for at have slynget et ølglas mod en garderobepige på diskotek i Århus.
Tv-stjernen Susan K. fra TV3-serien "Paradise Hotel" slipper ikke for at fejre både jul og nytår i arresten. Vestre Landsret stadfæstede juleaftensdag fængslingen af den 35-årige kvinde frem til den 5. januar.

Til gengæld lykkedes det ikke anklagemyndigheden at få forlænget fængslingen med to uger til.

Susan K. er sigtet for grov vold og trusler mod vidner, efter at hun natten til onsdag kastede et 313 gram tungt ølglas i hovedet på en 20-årig garderobepige på diskoteket Social Club i Klostergade i Århus. Garderobepigen kom så slemt til skade, at hun måtte på skadestuen og sys.

Da Retten i Århus onsdag forstyrrede hendes planer for både jul og nytår, kærede Susan K. straks afgørelsen til Vestre Landsret. Hun nægter sig skyldig og siger, at hun kastede glasset, fordi hun følte sig truet. Men den forklaring ændrede altså ikke landsrettens vurdering af sagen, da kæremålet blev behandlet juleaftensdag.

Derfor må Susan K. fejre sin juleaften i arresten, hvor hun trods alt kan se frem til en julemenu med flæskesteg og and eller kalkun og dertil sodavand og risalamande.

Det er kun få uger siden, at Susan K. selv var offer i en voldssag, da hun blev slået i ansigtet ud for diskoteket Natcafeen i Gothersgade i København.

Mere om emnet

Se alle
Politi på bar bund i Susan K-sag

Politi på bar bund i Susan K-sag

Realitystjerne sluppet ud af fængslet

Realitystjerne sluppet ud af fængslet

Susan K. løsladt men fortsat bag tremmer

Susan K. løsladt men fortsat bag tremmer