Stressramt rejsekonge aflyser foredrag

Rejsekongen Stig Elling må opgive at holde foredrag om privatlivet. Det gør ham stresset.
Foto: Thomas Sjørup/POLFOTO

Stressramt rejsekonge aflyser foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mareridt om barndommen med fordrukne forældre blev resultatet af Stig Ellings personlige foredragsrække. Nu dropper han at fortsætte.

Slagsdirektør i Star Tour, Stig Elling plages af natlige mareridt og er ramt af stress. Derfor opgiver han nu at fortsætte sin foredragsrække baseret på selvbiografien "Hele sandheden".

Selv om Stig Elling i mange år har været vant til at optræde offentligt og fortælle om rejsebranchen ved både foredrag og på tv-skærmen, så har det været langt mere belastende end ventet, at holde foredrag om privatlivet.

- Én ting er at gøre det i en bog. Men når man skal åbne sig og krænge sin sjæl og sit privatliv ud for andre mennesker hele tiden, er det noget helt andet, siger Stig Elling til bt.dk.

- Det var simpelthen for hårdt for mig at fortælle om min ret barske barndom og ungdom og min fars selvmord, fortæller Stig Elling.

Rejsekongen har nu aflyst alle planlagte foredrag baseret på bogen. Hans krop fortalte ham ganske enkelt, at han skulle sige stop.

- Jeg begyndte at få mareridt om min barndom om natten og var meget udmattet og stresset, når jeg kom hjem. Og så er det, man skal kende sine begrænsninger og sige stod, hvilket jeg så har gjort nu, siger Stig Elling til bt.dk.

I Stig Ellings selvbiografi fra 2007 fortæller han blandt andet om, hvordan hans barndom var præget af en far med alkoholproblemer og en psykisk ustabil mor.

Alkoholen fik den lille familie til at bryde sammen. Det gik for alvor galt, da faren fik en dom for spritkørsel og som konsekvens mistede sit job som politibetjent.

Også Stig Ellings mor begyndte på grund af sine psykiske problemer at drikke, og Stig var den, der måtte gå til købmanden for at hente øl og snaps.

Og når faren var på druktur måtte Stig passe sin mor derhjemme og ringe til lægevagten, når hun gik helt ned med flaget.

Alt sammen minder, som er for voldsomme til, at Stig Elling kan holde til at snakke om dem gang på gang i sine foredrag. Og det er derfor også slut nu.

Stressramt rejsekonge aflyser foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce