Stjernepar: Problemer med at blive gravide

Chrissy Teigen og John Legend har været sammen siden 2007, men der er stadig ingen arvinger på vej.
Foto: Polfoto/Jordan Strauss

Stjernepar: Problemer med at blive gravide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Crooneren John Legend og tv-værten Chrissy Teigen har fertilitetsproblemer, og det bedrøver parret, der føler sig presset af omverdenen.

Der opstod sød musik mellem den forhenværende model og nuværende tv-vært Chrissy Teigen, da hun spillede med i musikeren John Legends musikvideo "Stereo" i 2007.

Parret forelskede sig hovedkulds i hinanden, forlovede sig i 2011 og giftede sig efter to års forhold i Italien, og trods et kæmpe ønske har Hollywood-parret endnu ikke fået børn.

Faktisk er det eneste, der vokser i Teigen, frustrationerne over de to manglende streger på graviditetstesten.

- John og jeg har været sammen så længe. Jeg mødte ham, da jeg var 20, og nu fylder jeg snart 30, og allerede her efter to års ægteskab begynder folk at spørge, hvornår vi skal have børn, siger 29-årige Teigen i den kommende episode af programmet "FABlife" ifølge US Weekly.

- Jeg vil helt ærligt sige, at John og jeg har haft problemer. Vi ville have haft fem børn for seks år siden, hvis det kunne have ladet sig gøre, siger den forhenværende model, der er træt af omverdenens konstante spørgsmål om, hvornår parret får børn.

- Jeg kan slet ikke forestille mig at presse andre med det spørgsmål, for hvem ved, hvad man går og kæmper med, siger Teigen.

- Når man begynder at åbne op omkring sine problemer, viser det sig, at der er mange andre, der også må tage til fertilitetslæger, men også føler skam over det.

- En dag kommer folk til at spørge den forkerte pige, der bliver virkelig ked af det, så derfor siger jeg altid til folk, at de skal stoppe med at spørge om det. Jeg hader det, så stop med at spørge mig, raser Teigen, der tidligere har givet udtryk for ønsket om at få en kæmpe børneflok.

- Jeg vil gerne have en stor familie, og vi vil gerne have mange børn. Det sker, når der sker, men folk tror, at det er så let. Det ville være et lille mirakel, har Teigen tidligere sagt til UU Weekly.

Stjernepar: Problemer med at blive gravide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce