Stjerne ønskede at dø efter spritkørsel


Stjerne ønskede at dø efter spritkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Phelps er den mest succesfulde OL-atlet i historien, men uden for svømmebassinet har kendissen kæmpet med et alkoholmisbrug.

Svømmeren Michael Phelps er en torpedo i et svømmebassin, men hans karriere er først klar til at tage fart igen, efter at han er blevet tørlagt. Phelps har nemlig kæmpet med et alkoholproblem i lang tid, og han oplevede den ultimative nedtur, da han blev stoppet for spritkørsel sidste år.

- Jeg var et virkelig mørkt sted og ønskede ikke længere at leve, fortæller Phelps, der er historiens mest vindende OL-atlet med 22 guldmedaljer, til Sports Illustrated ifølge The Guardian.

Phelps blev arresteret i september måned sidste år, da han kørte næsten dobbelt så hurtigt, som fartgrænsen tillod, og efterfølgende viste prøverne, at han havde været påvirket af alkohol.

Den amerikanske atlet lod sig derefter indskrive i et 45-dages behandlingsforløb, som hjalp ham på ret køl igen, men oplevelsen var den hidtil mest skræmmende i hans liv.

- Kys og kram, aflever telefonen og gå til dit værelse. Jeg har nok aldrig været så skræmt før i mit liv, fortalte svømmeren, der efterfølgende fik en betinget dom på et år, men undgik fængsel.

Det var muligvis en chokerende begivenhed, at en professionel atlet blev taget for spritkørsel, men for Michael Phelps' nærmeste var det ingen overraskelse. Svømmestjernens træner, Bob Bowman, frygtede nemlig, at Phelps livsstil var til fare for hans helbred.

- Jeg levede i frygt for at få en telefonopringning om, at der var sket noget. Jeg troede ærligt talt, at han ville ende med at slå sig selv ihjel på grund af hans livsstil. Ikke sådan at han ville begå selvmord, men noget i stil med spritkørslen, bare endnu værre, fortalte træneren ifølge The Telegraph.

Siden anholdelsen har Michael Phelps dog holdt sig langt væk fra alkohol, og han træner nu målrettet op til OL i Rio. For første gang uden også at skulle kæmpe med tømmermænd, når han træner.

Stjerne ønskede at dø efter spritkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce