Skuespiller: Jeg vil være James Bond

Hugh Jackman kan sagtens se sig selv i rollen som 007, men har faktisk tidligere takket nej netop til den rolle.
Foto: free/Capital Pictures/colourpress.com

Skuespiller: Jeg vil være James Bond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hugh Jackman spejder efter rollen som James Bond, og han giver ikke op.

Hvilken mand drømmer ikke om at lave martinis, køre i en Aston Martin og score damer i stribevis?

Det gør Hugh Jackman i hvert fald.

Den 46-årige filmstjerne medvirkede i et interview med det australske nyhedsprogram "The Project", hvor han promoverede sin kommende rolle som "The Blackbeard" i filmen "Pan".

Men det er åbenbart ikke den eneste rolle, som Jackman gerne vil have fingrene i. Han blev nemlig spurgt, om han var klar til at tage imod udfordringen om at se godt ud i sorte jakkesæt og med pistoler i baglommen. Og her skulle der ikke mere til end et nik fra "X-Men"-stjernen.

- Jeg vil så gerne være James Bond, sagde Hugh Jackman.

Det viser sig, at Hugh Jackman faktisk blev spurgt, om han ville påtage sig rollen som James Bond. Men det var lige inden optagelserne til succesfilmen "X-Men 2", så det blev desværre for travlt for den australske skuespiller. Det skriver det amerikanske medie Huffington Post.

- Da jeg blev spurgt, mente jeg ikke, at det var det rette tidspunkt. Men det var godt nok ikke let at opgive den rolle, indrømmede Hugh Jackman i interviewet.

Rollen som den engelske spion gik i stedet til skuespilleren Daniel Craig, som igen skal drikke cocktails og fange skurke for fjerde gang i James Bond-filmen "Spectre", som udkommer til november.

Filmen "Pan" udkommer i starten af oktober, og på rollelisten finder du blandt andet topmodellen Cara Delevigne og "Mean Girls"-stjernen Amanda Seyfried.

Skuespiller: Jeg vil være James Bond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce