Skøre kvinder skal styre stort prisshow

Tina Fey
Foto: Colourbox

Skøre kvinder skal styre stort prisshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have haft succes som værtinder ved Golden Globes, har Amy Poeler og Tina Fey sagt ja til at gøre det igen de næste to år.

Det er ikke nemt at skulle styre et stort prisshow som Golden Globes, men da de to komikere og skuespillerinder, Amy Poehler og Tina Fey, havde klaret tjansen i begyndelsen af dette år, var der rigtig mange, der synes, at de havde gjort det godt.

Den succes har nu ført til, at de to kvinder er blevet spurgt om de vil indtage værtsrollerne igen i både 2014 og 2015.

Og det har de takket ja til.

- Det er vidunderlige nyheder. De var vores førstevalg som værtinder, og vi er glade for, at de vil være det de næste to år, siger Theo Kingman, der står i spidsen for Hollywood Foreign Press Association, der uddeler priserne.

Tina Fey er især kendt for sin rolle i komedieserien "30 Rock", hvor hun spiller sammen med blandt andet Alec Baldwin, mens Amy Poehler er kendt for sin rolle som Leslie Knope i serien "Parks and Recreation". Desuden har de begge medvirket i det populære sketchshow "Saturday Night Live".

Selvom de to komikere fik meget ros for deres optræden i januar, så måtte de bagefter undskylde overfor sangerinden Taylor Swift, fordi de havde lavet en lidt for upassende joke om hendes kærlighedsliv.

Golden Globes afholdes den 12. januar næste år i Los Angeles. Om der er danske film blandt de nominerede, bliver afsløret den 12. december.

Newspaq

Skøre kvinder skal styre stort prisshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce