Skønhed med hang til meget mad

Udseendemæssigt er jeg utrolig glad for min krop som helhed, især er jeg glad for mine lange ben og mit smil. Generelt er jeg bare en meget glad person, som ofte ikke kan lade være med at gå og smile hele tiden, siger Helene Asp Møller.
Foto: Christina Anaya/www.missdanmark.dk

Skønhed med hang til meget mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helene Asp Møller fra Odense stiller op til Miss Danmark-konkurrencen den 12. september i København

Prøv lige at kigge en ekstra gang på fotoet: en slank pige på 175 cm.

Men faktisk elsker Helene Asp Møller fra Odense mad og gerne meget mad.

- Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg altid været glad for mad og gerne meget af det. Så meget at det faktisk er blevet kommenteret op til flere gange, fortæller 20-årige Helene, der er blandt finalisterne til Miss Danmark-konkurrencen, der finder sted lørdag den 12. september.

- Særligt husker jeg fra en tur i Island, hvor en ældre dame rejste sig fra bordet for at komme ned og sige "ih, hvor er det altså dejligt at se, du spiser så meget".

Højest på listen over livretter ligger en god traditionel dansk julemad med hvidkål, masser af sovs og kartofler.

- Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, og her har jeg særligt fokus på den sunde livsstil. Et hit er især blevet friskpresset juice, som jeg ikke kan undvære mere, fortæller Helene, der valgte at deltage i Miss Danmark 2015, fordi konkurrencen omhandler mere end blot det ydre, men også sætter fokus på personlighed, intelligens og velgørenhed.

- Jeg er meget fascineret af konkurrencen og tager jeg deltagelsen som en stor personlig udfordring. Jeg ved, at jeg skal overskride mange personlige grænser, og at jeg bliver udfordret til det yderste.

Hvis Helene Asp Møller vinder lørdagens konkurrence, skal hun repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina.

- Det ville være en kæmpe ære. Jeg vil nyde at kunne vise verdenen, hvad Danmark har at byde på.

Det at se en anden kultur og få nye bekendtskaber gør også, at Helene ikke har ét særligt favoritsted, hvad angår ferie.

- Jeg nyder at komme ud i forskellige dele af verdenen og blive klogere på, hvordan tingene foregår dér. Særligt håber jeg på at kunne rejse mere lokalt fremover, fortæller den jysk-fynske multimediedesigner.

- Jeg kan blive helt betaget af områder med en smuk natur, som er så anderledes fra vores egen. Efter min tur i Zanzibar, hvor jeg var i praktik i to måneder, drømmer jeg om at besøge og opleve mere af Afrika, heriblandt Seychellerne og Madagaskar, på grund af deres helt fantastiske natur. (Bo)

Skønhed med hang til meget mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce