Skandale-sanger havde sex som otteårig

Chris Brown
Foto: scanpix, Reuters, MARIO ANZUONI

Skandale-sanger havde sex som otteårig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsdømte Chris Brown føler sig uretfærdigt behandlet af både dommer og vredesterapeut. Til gengæld fik han sex i en ung alder.

Chris Brown, bedst kendt som manden, der udsatte popstjernen Rihanna for kærestevold, har flere skandaler gemt i ærmet.

I et nyt interview med The Guardian afslører R&B-sangeren, at han mistede sin mødom i en alder af kun otte år til en lokal pige på 14-15 år.

- At kunne gøre det som otteårig forberedte mig på fremtiden, så jeg kunne blive et vilddyr og blive den bedste til det, fortæller den fremmelige Chris Brown.

Han mener selv, at det er meget normalt at tage hul på sexlivet i så ung en alder, når man bor på landet. Og så var han påvirket af en gedigen omgang porno og at hænge ud med sine ældre fætre.

Episoden, hvor han blev dømt for vold mod kæresten Rihanna, beskriver Chris Brown selv som en brat opvågnen, som tvang ham til at blive mere voksen.

Det var utroligt hårdt at være i fængsel, siger den 24-årige sanger. Samtidig følte han sig uretfærdigt behandlet af dommerne, fordi han er kendt.

Og han brød sig ikke om det terapihold, han fulgte for at lære at kontrollere sin vrede. Her fik han nemlig beskeden, at voldsepisoden var hans skyld, og at det var ham, der var forkert på den - og det er en smule mandschauvinistisk, mener Chris Brown.

Han er dog sikker på, at han med sine ambitioner og store talent nok skal få sit comeback, betror han intervieweren.

Skandale-sanger havde sex som otteårig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce