Lørdag blev det årlige City Vejle Brudeløb afholdt i Vejles gågader.

City Vejles Brudeløb 2016 blev vundet af Ida Aagaard og Morten Lysgaard. Gommen bragte ikke bare sin brud i sikker havn. Parret, der kommer fra Sjælland, løb også med præmier for mere end 50.000.

- Det er helt vildt, jeg er bare så stolt af min Morten, storsmilede Ida Aagaard, mens hun kyssede og krammede sin elskede.
Og det blev også til en lille tåre.

Brudeløbets nummer to blev Kerstin Kiis og Andreas Damgaard, mens Line Nielsen og Frank Nielsen blev henvist til en tredjeplads.

De var ikke med i et af brudeløbets flere styrt, som heldigvis kun gav skrammer.

Her kan du se Odense-parret Line Rust Nielsen og Frank Nielsen kæmpe om sejren. Parret endte på en 3. plads.

Brudepar snydt for sejren

Stine Dahl og Dan Rahimiara fra Aarhus var ikke tilfredse med brudeløbet

De havde forud for løbet fået godkendt, at Dan måtte løbe med sin Stine omvendt, så hun hang med hovedet på ryggen af ham og havde benene foran.

Efter først at have vundet tredje heat og dermed en plads i finalen, blev det besluttet, at heatet skulle løbes om.

Og her vandt parret fra Aarhus ikke.

- Det er vi stærkt utilfredse med, for vi har en mail fra City Vejle, hvor vi har fået lov til at løbe på denne måde. Vi har tænkt os at klage over det, sagde et tydeligt skuffet brudepar.

Citychef Marianne Jeppesen beklagede, hvad parret blev udsat for.

- Vi begik en fejl, det har vi beklaget overfor parret, og vi vil nu finde en løsning sammen med parret, sagde Marianne Jeppesen.

Brudeløbet blev lige så festligt og farverigt, som det plejer, og det blev fulgt af mange hundrede langs ruten og på den opstillede tribune.

  • Af: