Sarah Palins datter, Bristol, får en hovedrolle i populær tv-serie om gravide teenagere. Bristol er selv teenagemor.
Hun skabte skandale under den amerikanske præsidentvalgkamp i 2008. Nu dukker hun op på tv-skærmen i en amerikansk dramaudgave af "De unge mødre".

Den nu 19-årige Bristol Palin forpurrede en hel del for sin mor, den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin, da det kom frem under valgkampen, at Bristol var gravid.

Det kom bag på Sarah Palins støtter, da vicepræsidentkandidaten støttede skoleundervisning i, at seksuel afholdenhed er den bedste form for prævention.

En måneds tid efter Sarah Palins og John McCains nederlag til Barack Obama i novembervalget fødte Bristol sønnen Tripp. Samtidig gik hun og barnets far, Levi Johnston, fra hinanden.

Nu er Bristol Palin så klar til at indtage de amerikanske tv-skærme. Det sker i en dramaserie om teenagegraviditet, hvor politikerdatteren får en hovedrolle i et afsnit.

Bristol skal spille sig selv, men i rollen som veninde til seriens hovedperson, en 16-årig pige, der er blevet mor efter et engangsknald.

Serien drejer sig om, hvordan den 16-årige enlige mor kæmper med at få tilværelsen som forælder til at hænge sammen med high school.

Serien har kørt på tv-stationen ABC's Family Channel siden 2008. Anmelderne har ikke just været begejstrede, men den er en af de mest populære serier i USA.

Siden Bristol Palin fødte sit barn, har hun været særdeles aktiv i den offentlige debat og har advaret unge mod konsekvenserne af skørlevned.

- Det er et stort ansvar at få et barn, og jeg synes, at teenagere burde vente med at gå i seng med hinanden, har Bristol Palin tidligere sagt.