Sanger undskylder lummert interview

Et interview i bladet Playboy har vakt stor vrede mod sangeren John Mayer.
Foto: AP/Polfoto

Sanger undskylder lummert interview

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangeren John Mayer kaldte blandt andet sin ekskæreste for "seksuel napalm" og afviste at have sex med sorte kvinder i et Playboyinterview.

Sangeren John Mayer har vakt en regulær mediestorm med sine stærkt provokerende udtalelser i martsudgaven af bladet Playboy.

I et interview til bladet fortæller Mayer blandt andet om sin store passion for porno, som han drømmer om at kunne skrive i fremtiden, og han beskriver forholdet til ekskæresten Jessica Simpson som "ren seksuel napalm". Han beskriver også sit forhold til ekskæresten Jennifer Aniston, som han forlod sidste år, men stadig nærer meget varme følelser for og fortæller åbent om sit sexliv.

Det er dog især udtalelser om sorte, der har rejst en voldsom vrede mod sangeren. I interviewet siger den Grammyvindende sanger, at han ikke har lyst til at have sex med sorte kvinder. Mayer beskriver således sin penis som "en slags tilhænger af hvidt overherredømme" - i modsætning til hans hjerne, der gerne dater både hvide og farvede kvinder.

I interviewet bruger Mayer også et meget nedsættende ord om farvede mennesker. Det såkaldte "N-word."

Udtalelserne skabte en storm af vrede kommentarer på internettet og blev i løbet af onsdagen et af de mest populære emner på det sociale netværk Twitter.

Sent onsdag måtte John Mayer, der står bag hits som "Gravity" og "Your Body is a Wonderland", så selv udsende en Twitter-besked, hvor han undskyldte sine udtalelser.

- Jeg er ked af, at jeg brugte ordet. Og det er en skam, at jeg gjorde det, for faktisk var min pointe med at bruge det den stikmodsatte af ordets betydning, skriver Mayer blandt andet på sin twitter.

John Mayer er lige nu på turné i USA og Canada for at promovere sin seneste plade "Battle Studies".

Sanger undskylder lummert interview

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce