Sanger tager til genmæle efter hustruvold


Sanger tager til genmæle efter hustruvold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Don McLean har fået et tilhold mod sin kone, efter han blev anholdt for vold mod hende. Nu har han brudt tavsheden på Twitter.

Der var tale om hustruvold, da politiet den 18. januar blev tilkaldt kort før klokken to om natten til sangeren Don McLeans Camden-hjem i Maine i USA.

Betjenten Randy Gagne har bekræftet over for magasinet US Weekly, at årsagen til udrykningen var "misdemeanor domestic assault", som dækker over hustruvold, kærestevold, vold i hjemmet og vold mod familiemedlemmer. Han ville dog ikke fortælle, hvad der præcist var foregået, og hvem den anden part i sagen var.

Men nu har "American Pie"-sangeren fået et tilhold mod sin kone, Patricia McLean, som gælder, indtil sagen skal for retten den 22. februar 2016. I en retserklæring fastslår konen nemlig, at hun var offeret.

I erklæringen, som ABC News har fået adgang til, beskriver hun sin frygt for McLeans voldelige temperament:

- Den 17. januar terroriserede Don mig i fire timer, indtil der blev ringet til alarmcentralen. Det har, tror jeg, måske reddet mit liv, skriver 56-årige Patricia McLean i erklæringen.

Den 70-årige sangers kone hævder, at hun er blevet fysisk og verbalt overfuset igennem tre årtier, og Don McLean har nu taget til genmæle på Twitter. I en serie af seks tweets beskriver han sine følelser omkring forløbet:

- Det her er et meget smertefuldt sammenbrud af næsten 30 års forhold. Vores hjerter er knuste og vi må komme videre. Der er ingen vindere og tabere, men jeg er ikke en skurk, skriver trubaduren blandt andet på sin Twitterprofil.

Hændelserne den 18. januar kategoriseres af myndighederne i Maine som niveau D. Hvis Don McLean kendes skyldig i anklagen mod sig, kan han derfor få en bøde på op til 15.000 danske kroner og/eller fængselsstraf i op til et år.

Se alle Don McCleans tweets om sagen her: https://twitter.com/donmcleanonline?lang=da

Sanger tager til genmæle efter hustruvold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce